Innovatie is niet alleen een technische vooruitgang maar kan eveneens een vooruitgang op menselijk vlak zijn. Ervan overtuigd dat het de sociale verantwoordelijkheid van bedrijven is om de geavanceerde technologie ten dienste van de mens te plaatsen,
hebben de specialisten van de IT-infrastructuur Hestia (Uptime Group) en het roboticabedrijf ZoraBots zich verenigd om 17 humanoïde robotten te schenken aan 17 Belgische ziekenhuizen die dit instrument kunnen integreren binnen een programma van zorg voor patiënten op de afdelingen pediatrie.

Innovatie is niet alleen een technische vooruitgang maar kan eveneens een vooruitgang op menselijk vlak zijn. Ervan overtuigd dat het de sociale verantwoordelijkheid van bedrijven is om de geavanceerde technologie ten dienste van de mens te plaatsen, hebben de specialisten van de IT-infrastructuur Hestia (Uptime Group) en het roboticabedrijf ZoraBots zich verenigd om 17 humanoïde robotten te schenken aan 17 Belgische ziekenhuizen die dit instrument kunnen integreren binnen een programma van zorg voor patiënten op de afdelingen pediatrie.