Het partnerschap werd bekendgemaakt op de openingsdag van Start it @KBSea in Oostende. Dat is een driedaags evenement waar honderden jonge ondernemers op zoek gaan naar investeerders, maar waar ook bijvoorbeeld een heel aanbod van seminars en workshops wordt aangeboden. Start it@KBC werd vijf jaar geleden opgericht en wil een link zijn tussen jonge, innovatieve bedrijfjes en bedrijven die al gepokt en gemazzeld zijn. Ook Voka Health en Imec hebben zich trouwens bij dit initiatief aangesloten.

Start it@KBC hoopt dat het partnerschap met Pfizer nieuwe healthtechstarters zal overtuigen om ook hun kandidatuur in te dienen.

­Pfizer heeft laten weten dat deze samenwerking ervoor kan zorgen dat innovatie veel sneller in de ziekenhuizen, bij de artsen en bij de patiënten terecht komt.

Het partnerschap werd bekendgemaakt op de openingsdag van Start it @KBSea in Oostende. Dat is een driedaags evenement waar honderden jonge ondernemers op zoek gaan naar investeerders, maar waar ook bijvoorbeeld een heel aanbod van seminars en workshops wordt aangeboden. Start it@KBC werd vijf jaar geleden opgericht en wil een link zijn tussen jonge, innovatieve bedrijfjes en bedrijven die al gepokt en gemazzeld zijn. Ook Voka Health en Imec hebben zich trouwens bij dit initiatief aangesloten.Start it@KBC hoopt dat het partnerschap met Pfizer nieuwe healthtechstarters zal overtuigen om ook hun kandidatuur in te dienen. ­Pfizer heeft laten weten dat deze samenwerking ervoor kan zorgen dat innovatie veel sneller in de ziekenhuizen, bij de artsen en bij de patiënten terecht komt.