Gespecialiseerde tools voor Business Intelligence

"De fusie met de TIP Group geeft ons toegang tot een specialist in Business Intelligence voor ziekenhuizen, met oplossingen die een zinvolle aanvulling vormen op ons globale aanbod," zegt Winfried Post, CEO en General Manager van Agfa HealthCare GmbH. "Business Intelligence wordt almaar belangrijker voor ziekenhuizen. In de komende jaren zal het enkel mogelijk zijn om de toenemende kostendruk in de gezondheidszorg efficiënt te beheersen met behulp van gespecialiseerde tools. Dankzij deze overname beschikken we nu over een oplossing die is afgestemd op de behoeften aan data-integratie en
-analyse van het ziekenhuis, zodat we een nog grotere toegevoegde waarde kunnen genereren voor de zorginstellingen."

De nieuwe partners starten de samenwerking met onmiddellijke ingang, om samen de overstap te maken naar een succesrijke toekomst.

Gespecialiseerde tools voor Business Intelligence "De fusie met de TIP Group geeft ons toegang tot een specialist in Business Intelligence voor ziekenhuizen, met oplossingen die een zinvolle aanvulling vormen op ons globale aanbod," zegt Winfried Post, CEO en General Manager van Agfa HealthCare GmbH. "Business Intelligence wordt almaar belangrijker voor ziekenhuizen. In de komende jaren zal het enkel mogelijk zijn om de toenemende kostendruk in de gezondheidszorg efficiënt te beheersen met behulp van gespecialiseerde tools. Dankzij deze overname beschikken we nu over een oplossing die is afgestemd op de behoeften aan data-integratie en -analyse van het ziekenhuis, zodat we een nog grotere toegevoegde waarde kunnen genereren voor de zorginstellingen." De nieuwe partners starten de samenwerking met onmiddellijke ingang, om samen de overstap te maken naar een succesrijke toekomst.