Primuz, het EPD van het UZ Brussel, is een volledig geïntegreerd klinisch werkstation dat alle corefuncties bevat eigen aan de hedendaagse patiëntensoftware. Door het akkoord krijgt AZ Jan Portaels toegang tot alle functionaliteiten van de software, inclusief het groot aantal voorgedefinieerde maar configureerbare templates ter ondersteuning van alle stappen van het zorgproces van de patiënt.

Voor de patiënten betekent het geïntegreerd karakter van het EPD verhoogde kwaliteit en productiviteit van de zorg. Voor het ziekenhuis betekent dit een vooruitgang in efficiëntie en performantie. Volgens Guy Buyens, algemeen directeur van AZ Jan Portaels, is er gekozen voor het systeem van het UZ Brussel omdat het erg gebruiksvriendelijk is en geïntegreerd. Het systeem laat bovendien toe om nog altijd een eigen ziekenhuisaccent geven. "Het feit dat er medezeggenschap is over de verdere roadmap, dat de samenwerking financieel interessant is en dat onze data ook die van ons blijven, vonden we erg positieve aspecten."

Primuz, het EPD van het UZ Brussel, is een volledig geïntegreerd klinisch werkstation dat alle corefuncties bevat eigen aan de hedendaagse patiëntensoftware. Door het akkoord krijgt AZ Jan Portaels toegang tot alle functionaliteiten van de software, inclusief het groot aantal voorgedefinieerde maar configureerbare templates ter ondersteuning van alle stappen van het zorgproces van de patiënt. Voor de patiënten betekent het geïntegreerd karakter van het EPD verhoogde kwaliteit en productiviteit van de zorg. Voor het ziekenhuis betekent dit een vooruitgang in efficiëntie en performantie. Volgens Guy Buyens, algemeen directeur van AZ Jan Portaels, is er gekozen voor het systeem van het UZ Brussel omdat het erg gebruiksvriendelijk is en geïntegreerd. Het systeem laat bovendien toe om nog altijd een eigen ziekenhuisaccent geven. "Het feit dat er medezeggenschap is over de verdere roadmap, dat de samenwerking financieel interessant is en dat onze data ook die van ons blijven, vonden we erg positieve aspecten."