De zes frisse, ruime en moderne kamers hebben een aantal elementen gemeen. Zo heeft het direct daglicht er vrij spel en kunnen de patiënten vanuit hun bed naar buiten kijken. De kamers zijn uitgerust in natuurlijke materialen en er is aandacht gehad voor geluidsreductie. Weg met kleine kamers waarin je je amper kunt bewegen. Door de meer-ruimte is het ook gemakkelijk manoeuvreren met een rolstoel.

Daardoor lijkt deze patiëntenkamer wel op een hotelkamer, maar met de meest moderne voorzieningen van een ziekenhuiskamer, netjes ingewerkt in het design van de kamer.

De patiënt kan ook rechtstreeks, via een beloproepsysteem, met de verpleegkundigen communiceren. Dat heeft tot gevolg dat de verpleegkundige zich vaak niet twee keer moet verplaatsen: een eerste keer om te horen wat de patiënt nodig heeft en een tweede keer om de benodigde zaken mee te brengen.

Het ziekenhuis blijft overigens verder moderniseren. Er komt een nieuwe endoscopische eenheid en internistisch dagziekenhuis, de oudste opnameafdeling wordt vernieuwd, de dialyse-eenheid wordt uitgebreid, de revalidatie vernieuwd en de bestaande hart- en longrevalidatie uitgebreid. Ook komt er een nieuwe inkomhal en cafetaria.

De zes frisse, ruime en moderne kamers hebben een aantal elementen gemeen. Zo heeft het direct daglicht er vrij spel en kunnen de patiënten vanuit hun bed naar buiten kijken. De kamers zijn uitgerust in natuurlijke materialen en er is aandacht gehad voor geluidsreductie. Weg met kleine kamers waarin je je amper kunt bewegen. Door de meer-ruimte is het ook gemakkelijk manoeuvreren met een rolstoel.Daardoor lijkt deze patiëntenkamer wel op een hotelkamer, maar met de meest moderne voorzieningen van een ziekenhuiskamer, netjes ingewerkt in het design van de kamer. De patiënt kan ook rechtstreeks, via een beloproepsysteem, met de verpleegkundigen communiceren. Dat heeft tot gevolg dat de verpleegkundige zich vaak niet twee keer moet verplaatsen: een eerste keer om te horen wat de patiënt nodig heeft en een tweede keer om de benodigde zaken mee te brengen. Het ziekenhuis blijft overigens verder moderniseren. Er komt een nieuwe endoscopische eenheid en internistisch dagziekenhuis, de oudste opnameafdeling wordt vernieuwd, de dialyse-eenheid wordt uitgebreid, de revalidatie vernieuwd en de bestaande hart- en longrevalidatie uitgebreid. Ook komt er een nieuwe inkomhal en cafetaria.