Het gaat om de verfilming van 'Vele hemels boven de zevende' van Griet Op de Beeck. Het boek ging met meer dan 200.000 exemplaren over de toonbank en straks is er de film. Een deel van de opnames gebeurde vorige week in het AZ in Lokeren.

In het boek komen enkele ziekenhuisfragmenten voor. Daarom vroeg men ook aan het AZ Lokeren of er kon gefilmd worden op de afdelingen spoed, CT-scan en in patiëntenkamers. Ziekenhuis, personeel en productieploeg hebben er alles aan gedaan om de normale gang van zaken niet te verstoren. En dat is gelukt.

Het personeel komt niet in de film voor, alle medische en verpleegkundige acties werden door acteurs uitgevoerd, al kregen ze wel coaching van de verpleegkundigen.

De opnames namen een hele dag in beslag. Acteurs van dienst waren Viviane De Muynck, Nell Cattrysse, Sara De Roo, Peter Seynaeve, Herman Gillis en Jos Verbist.

Het gaat om de verfilming van 'Vele hemels boven de zevende' van Griet Op de Beeck. Het boek ging met meer dan 200.000 exemplaren over de toonbank en straks is er de film. Een deel van de opnames gebeurde vorige week in het AZ in Lokeren.In het boek komen enkele ziekenhuisfragmenten voor. Daarom vroeg men ook aan het AZ Lokeren of er kon gefilmd worden op de afdelingen spoed, CT-scan en in pati├źntenkamers. Ziekenhuis, personeel en productieploeg hebben er alles aan gedaan om de normale gang van zaken niet te verstoren. En dat is gelukt. Het personeel komt niet in de film voor, alle medische en verpleegkundige acties werden door acteurs uitgevoerd, al kregen ze wel coaching van de verpleegkundigen.De opnames namen een hele dag in beslag. Acteurs van dienst waren Viviane De Muynck, Nell Cattrysse, Sara De Roo, Peter Seynaeve, Herman Gillis en Jos Verbist.