Uit de 203 bedrijven die zich kandidaat stelden, selecteerde Trends, samen met een eminente jury bestaande uit het revisoren- en advieskantoor BDO, de bank ING, de financiële databank Roularta Business Information en de redactie van Trends, vijf bedrijven per provincie. Met als belangrijkste criteria: innovatie, duurzaamheid, en dat doorgaans gekoppeld aan een gezonde en winstgevende groei. Welke bedrijven werken aan vernieuwing en kunnen hun spraakmakende innovaties vol toegevoegde waarde ook wereldwijd in de markt plaatsen? En hoe duurzaam en winstgevend zijn die innovaties?

AZ Maria Middelares winnaar Trends Business Tour Oost Vlaanderen 2016
Terwijl veel ziekenhuizen in ademnood verkeren, plukt het Gentse AZ Maria Middelares de vruchten van een nieuwbouw. Daarmee mikt het op meer kwaliteit en beleving voor zijn patiënten."We profileren ons als een hoogtechnologisch interventiecentrum met de nadruk op kwaliteit en beleving," zegt Christophe Mouton, CEO van AZ Maria Middelares. AZ Maria Middelares won de prijs van Trends Business Tour 2016 voor Oost-Vlaanderen van de andere genomineerden Alpro, Aqtor!, Bekina Compounds en Rendapart.

Uit de 203 bedrijven die zich kandidaat stelden, selecteerde Trends, samen met een eminente jury bestaande uit het revisoren- en advieskantoor BDO, de bank ING, de financiële databank Roularta Business Information en de redactie van Trends, vijf bedrijven per provincie. Met als belangrijkste criteria: innovatie, duurzaamheid, en dat doorgaans gekoppeld aan een gezonde en winstgevende groei. Welke bedrijven werken aan vernieuwing en kunnen hun spraakmakende innovaties vol toegevoegde waarde ook wereldwijd in de markt plaatsen? En hoe duurzaam en winstgevend zijn die innovaties?AZ Maria Middelares winnaar Trends Business Tour Oost Vlaanderen 2016 Terwijl veel ziekenhuizen in ademnood verkeren, plukt het Gentse AZ Maria Middelares de vruchten van een nieuwbouw. Daarmee mikt het op meer kwaliteit en beleving voor zijn patiënten."We profileren ons als een hoogtechnologisch interventiecentrum met de nadruk op kwaliteit en beleving," zegt Christophe Mouton, CEO van AZ Maria Middelares. AZ Maria Middelares won de prijs van Trends Business Tour 2016 voor Oost-Vlaanderen van de andere genomineerden Alpro, Aqtor!, Bekina Compounds en Rendapart.