Met deze awards wensen de initiatiefnemers Ernst & Young, DE TIJD/L'Echo en BNP Paribas Fortis hun waardering en erkenning uit te spreken voor doeltreffende en innoverende overheidsorganisaties die burgers en bedrijven ten goede komen.

Zo willen de initiatiefnemers ook de onmisbare en ondersteunende kracht van overheidsorganisaties onder de aandacht brengen.
Centrale boodschap is dat de overheid een moderne omgeving is waar talentvolle mensen graag werken en waar objectieven en meetbare resultaten richtinggevend zijn. Tegelijkertijd zullen de genomineerden dienen als een aanmoediging voor alle overheidsorganisaties die zich dagdagelijks inzetten in functie van een klantgerichte dienstverlening.

Er zijn in drie categorieën laureaten: de genomineerden voor de Federale Overheidsorganisatie van het Jaar (4), de Regionale Overheidsorganisatie van het Jaar (5) en de Lokale Overheidsorganisatie van het Jaar (3). Het is in deze laatste categorie dat het AZ Maria Middelares genomineerd is.

Met deze awards wensen de initiatiefnemers Ernst & Young, DE TIJD/L'Echo en BNP Paribas Fortis hun waardering en erkenning uit te spreken voor doeltreffende en innoverende overheidsorganisaties die burgers en bedrijven ten goede komen. Zo willen de initiatiefnemers ook de onmisbare en ondersteunende kracht van overheidsorganisaties onder de aandacht brengen. Centrale boodschap is dat de overheid een moderne omgeving is waar talentvolle mensen graag werken en waar objectieven en meetbare resultaten richtinggevend zijn. Tegelijkertijd zullen de genomineerden dienen als een aanmoediging voor alle overheidsorganisaties die zich dagdagelijks inzetten in functie van een klantgerichte dienstverlening. Er zijn in drie categorie├źn laureaten: de genomineerden voor de Federale Overheidsorganisatie van het Jaar (4), de Regionale Overheidsorganisatie van het Jaar (5) en de Lokale Overheidsorganisatie van het Jaar (3). Het is in deze laatste categorie dat het AZ Maria Middelares genomineerd is.