De nieuwbouw opent vrijdag officieel de deuren. Vorige week kon de pers al even 'proeven'. Zaterdag 9 juni van 14 tot 17u en zondag 10 juni van 10 tot 17u kan het grote publiek kennismaken met de nieuwbouw op de Liersesteenweg. Na vijf jaar is het gebouw zoveel als klaar. Midden oktober verhuizen de patiënten vanuit de drie bestaande campussen in Mechelen en Duffel naar de nieuwbouw.

Tijdens de opendeurdagen kunnen geïnteresseerden via een uitgestippeld parcours het ziekenhuis verkennen. Het operatie- en verloskwartier, de spoedafdeling en de apotheek worden eenmalig voor bezoekers geopend. Een rondleiding duurt twee uur. Voor kinderen is er een zoektocht en buiten staan tot 18u drank- en foodtrucks opgesteld.

www.ontdekazsintmaarten.be

De nieuwbouw opent vrijdag officieel de deuren. Vorige week kon de pers al even 'proeven'. Zaterdag 9 juni van 14 tot 17u en zondag 10 juni van 10 tot 17u kan het grote publiek kennismaken met de nieuwbouw op de Liersesteenweg. Na vijf jaar is het gebouw zoveel als klaar. Midden oktober verhuizen de patiënten vanuit de drie bestaande campussen in Mechelen en Duffel naar de nieuwbouw.Tijdens de opendeurdagen kunnen geïnteresseerden via een uitgestippeld parcours het ziekenhuis verkennen. Het operatie- en verloskwartier, de spoedafdeling en de apotheek worden eenmalig voor bezoekers geopend. Een rondleiding duurt twee uur. Voor kinderen is er een zoektocht en buiten staan tot 18u drank- en foodtrucks opgesteld. www.ontdekazsintmaarten.be