De Broeders van Liefde beheren tal van psychiatrische en ortho(ped)agogische centra en meer dan 50 scholen voor gewoon en buitengewoon lager en secundair onderwijs. Ze zijn ook actief in de ouderen- en verslavingszorg, de sociale economie en de kinderopvang. De congregatie stelt in Vlaanderen 12.500 mensen tewerk en heeft in Wallonië 1.500 medewerkers.

Alpheios Belgium NV is gevestigd in Antwerpen en stelt samen met de Nederlandse afdeling in Heerlen in de Benelux 200 mensen tewerk. Het bedrijf heeft ruim 60 jaar ervaring in de zorgsector. Alpheios richt zich op hoogwaardige totaalconcepten die bijdragen aan de performantie van professionele schoonmaakorganisaties.

Plan van aanpak

Voor de samenwerking met de Broeders van Liefde werkte Alpheios een Plan van Aanpak uit zodat de nieuwe dienstverlening vlekkeloos verloopt. Alle medewerkers weten waar ze terecht kunnen met vragen. Ze weten ook welke werkzaamheden ze dienen uit te voeren. De samenwerking betreft de aankoop en levering van schoonmaakproducten, systeemgebonden materialen en producten voor keukenhygiëne en vaatwas. Daarnaast hoort ook het verstrekken van opleiding en advies over het veilig en duurzaam gebruik van materialen aan het schoonmaakpersoneel tot de opdracht.

De Broeders van Liefde beheren tal van psychiatrische en ortho(ped)agogische centra en meer dan 50 scholen voor gewoon en buitengewoon lager en secundair onderwijs. Ze zijn ook actief in de ouderen- en verslavingszorg, de sociale economie en de kinderopvang. De congregatie stelt in Vlaanderen 12.500 mensen tewerk en heeft in Wallonië 1.500 medewerkers. Alpheios Belgium NV is gevestigd in Antwerpen en stelt samen met de Nederlandse afdeling in Heerlen in de Benelux 200 mensen tewerk. Het bedrijf heeft ruim 60 jaar ervaring in de zorgsector. Alpheios richt zich op hoogwaardige totaalconcepten die bijdragen aan de performantie van professionele schoonmaakorganisaties.Plan van aanpakVoor de samenwerking met de Broeders van Liefde werkte Alpheios een Plan van Aanpak uit zodat de nieuwe dienstverlening vlekkeloos verloopt. Alle medewerkers weten waar ze terecht kunnen met vragen. Ze weten ook welke werkzaamheden ze dienen uit te voeren. De samenwerking betreft de aankoop en levering van schoonmaakproducten, systeemgebonden materialen en producten voor keukenhygiëne en vaatwas. Daarnaast hoort ook het verstrekken van opleiding en advies over het veilig en duurzaam gebruik van materialen aan het schoonmaakpersoneel tot de opdracht.