Holthof staat al sinds 2004 aan het hoofd van de Antwerpse ziekenhuisgroep ZNA. Die ontstond na de verzelfstandiging van de zwaar verlieslatende OCMW-ziekenhuizen. ZNA telt drie algemene ziekenhuizen, zeven dagcentra, zes gespecialiseerde ziekenhuizen en een woonzorgcentrum, goed voor 6.000 personeelsleden.

Vanaf 1 oktober steekt Holthof echter het Kanaal over om in Groot-Brittannië de nieuwe CEO te worden van Oxford University Hospitals, met vier ziekenhuizen en 11.500 werknemers.

"Ik ben vereerd om als Vlaming geselecteerd te zijn om de leiding te nemen van een toonaangevend universitair ziekenhuis", stelt Bruno Holthof. Hij kijkt tevreden terug op zijn periode bij ZNA.

Voorzitter van de raad van bestuur van het ZNA en Antwerps schepen voor OCMW en sociale zaken Fons Duchateau (N-VA) bedankt en feliciteert Holthof, maar noemt het vertrek een verlies. "We beseffen echter zeer goed dat dit een prestigieuze uitdaging is die Bruno Holthof moeilijk kan laten liggen", stelt hij.
Holthof, die momenteel ook actief is bij de GIMV, bpost en Barco, blijft tot oktober in Antwerpen op post.

Holthof staat al sinds 2004 aan het hoofd van de Antwerpse ziekenhuisgroep ZNA. Die ontstond na de verzelfstandiging van de zwaar verlieslatende OCMW-ziekenhuizen. ZNA telt drie algemene ziekenhuizen, zeven dagcentra, zes gespecialiseerde ziekenhuizen en een woonzorgcentrum, goed voor 6.000 personeelsleden. Vanaf 1 oktober steekt Holthof echter het Kanaal over om in Groot-Brittannië de nieuwe CEO te worden van Oxford University Hospitals, met vier ziekenhuizen en 11.500 werknemers. "Ik ben vereerd om als Vlaming geselecteerd te zijn om de leiding te nemen van een toonaangevend universitair ziekenhuis", stelt Bruno Holthof. Hij kijkt tevreden terug op zijn periode bij ZNA. Voorzitter van de raad van bestuur van het ZNA en Antwerps schepen voor OCMW en sociale zaken Fons Duchateau (N-VA) bedankt en feliciteert Holthof, maar noemt het vertrek een verlies. "We beseffen echter zeer goed dat dit een prestigieuze uitdaging is die Bruno Holthof moeilijk kan laten liggen", stelt hij. Holthof, die momenteel ook actief is bij de GIMV, bpost en Barco, blijft tot oktober in Antwerpen op post.