De foodservice die Compass Group Belgium aanbiedt aan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorgcentra gebeurt via Medirest. Elke bewoner of patiënt kan via het digitale beheersysteem kiezen uit het dagaanbod, dat rekening houdt met zijn dieetvoorschriften en persoonlijke voorkeuren. Zo krijgt iedereen dagelijks een gepersonaliseerde maaltijd voorgeschoteld.

Bekroond als geweldige werkgever

Compass Group Belgium is de cateringexpert die niet alleen jaarlijks 150.000 maaltijden bereidt voor zorgcentra, maar ook voor bedrijven en overheidsinstellingen en voor scholen en universiteiten. De groep ontving de award dankzij de uitstekende voorwaarden die medewerkers genieten. Vooral bredere hr-beleidsaspecten scoorden goed zoals het rekruteringsbeleid, de werkplanning, het ontvangst van nieuwe werknemers, de vele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, het performantie management, de ontwikkeling van leiderschap, de aandacht voor carrièreplanning, verloning en een aangename bedrijfscultuur.

Creatieve en stimulerende omgeving

De groep maakt elk jaar een nieuw opleidingsplan dat elke medewerker in de organisatie aanspreekt. Dit kan interne en externe opleidingen bevatten, maar ook online trainingen, traineeships, coachingprogramma's, stages, mentoring en persoonlijke trainingsprogramma's. Het bedrijf organiseert ook workshops, zoals een masterclass vegetarische keuken, de geheimen van de mediterrane keuken én een aantal kooksessies met Lionel Rigolet, chef van sterrenrestaurant Comme chez Soi. De opleidingen en workshops stimuleren niet alleen de creativiteit, maar ook het welzijn van de medewerkers. Want hoe beter zij zich voelen, hoe beter de service naar de opdrachtgevers en hoe gelukkiger hun consumenten. Passie wordt altijd gesmaakt.

De continue focus die Compass Group Belgium legt op groei en ontwikkeling, werpt zijn vruchten af. 18% van de medewerkers stroomde in 2017 door naar een functie met meer verantwoordelijkheden. Bovendien schommelt het personeelsverloop slechts tussen de 2 en 2,5%, een opvallend laag cijfer voor de sector.

Vernieuwende food- en kennispartner

De chefs selecteren de beste ingrediënten waarmee ze elke dag gerechten bereiden voor bedrijven, scholen en zorgcentra. De nadruk ligt op biologische, seizoensgebonden en ambachtelijke producten van lokale leveranciers. Het doel van de groep is daarbij om vernieuwend en onderscheidend te zijn als het gaat om de laatste trends in eten en drinken. Ze combineren inzichten van trendwatchers en voedingsexperts met onderzoek. De kennis die ze zo vergaren, gebruiken ze om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van de verschillende sectoren die ze bedienen. Die expertise creëert bovendien een inspirerende werkomgeving die huidige en nieuwe talenten aantrekt én behoudt.

De foodservice die Compass Group Belgium aanbiedt aan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorgcentra gebeurt via Medirest. Elke bewoner of patiënt kan via het digitale beheersysteem kiezen uit het dagaanbod, dat rekening houdt met zijn dieetvoorschriften en persoonlijke voorkeuren. Zo krijgt iedereen dagelijks een gepersonaliseerde maaltijd voorgeschoteld. Bekroond als geweldige werkgever Compass Group Belgium is de cateringexpert die niet alleen jaarlijks 150.000 maaltijden bereidt voor zorgcentra, maar ook voor bedrijven en overheidsinstellingen en voor scholen en universiteiten. De groep ontving de award dankzij de uitstekende voorwaarden die medewerkers genieten. Vooral bredere hr-beleidsaspecten scoorden goed zoals het rekruteringsbeleid, de werkplanning, het ontvangst van nieuwe werknemers, de vele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, het performantie management, de ontwikkeling van leiderschap, de aandacht voor carrièreplanning, verloning en een aangename bedrijfscultuur.Creatieve en stimulerende omgeving De groep maakt elk jaar een nieuw opleidingsplan dat elke medewerker in de organisatie aanspreekt. Dit kan interne en externe opleidingen bevatten, maar ook online trainingen, traineeships, coachingprogramma's, stages, mentoring en persoonlijke trainingsprogramma's. Het bedrijf organiseert ook workshops, zoals een masterclass vegetarische keuken, de geheimen van de mediterrane keuken én een aantal kooksessies met Lionel Rigolet, chef van sterrenrestaurant Comme chez Soi. De opleidingen en workshops stimuleren niet alleen de creativiteit, maar ook het welzijn van de medewerkers. Want hoe beter zij zich voelen, hoe beter de service naar de opdrachtgevers en hoe gelukkiger hun consumenten. Passie wordt altijd gesmaakt. De continue focus die Compass Group Belgium legt op groei en ontwikkeling, werpt zijn vruchten af. 18% van de medewerkers stroomde in 2017 door naar een functie met meer verantwoordelijkheden. Bovendien schommelt het personeelsverloop slechts tussen de 2 en 2,5%, een opvallend laag cijfer voor de sector. Vernieuwende food- en kennispartnerDe chefs selecteren de beste ingrediënten waarmee ze elke dag gerechten bereiden voor bedrijven, scholen en zorgcentra. De nadruk ligt op biologische, seizoensgebonden en ambachtelijke producten van lokale leveranciers. Het doel van de groep is daarbij om vernieuwend en onderscheidend te zijn als het gaat om de laatste trends in eten en drinken. Ze combineren inzichten van trendwatchers en voedingsexperts met onderzoek. De kennis die ze zo vergaren, gebruiken ze om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van de verschillende sectoren die ze bedienen. Die expertise creëert bovendien een inspirerende werkomgeving die huidige en nieuwe talenten aantrekt én behoudt.