Het aantal actuele gelijkaardige projecten is een teken aan de wand. Door de talloze overnames, fusies en groeperingen van ziekenhuizen is er een behoefte om zich beter uit te rusten. Toch zijn er niet veel spelers op de markt met aangepaste oplossingen. Enkele bekende, grote ERP-leveranciers zijn actief, maar vaak zijn de oplossingen overgedimensioneerd of niet voldoende aangepast aan de sector.

De kracht van EASI is dat zij erin geslaagd zijn hun software aan te passen aan de behoeften van de ziekenhuissector. Talloze ontwikkelingen werden uitgevoerd om te beantwoorden aan de specificiteiten op wettelijk vlak (Finhosta), aan het debiteurenbeheer, aan het multi-omgeving beheer, aan de rapporteringen m.b.t. het "Beddenlaken", aan het Kanban stockbeheer, etc.
Met al meer dan 1200 dagen ontwikkeling gerealiseerd in 2016, is dit evolutieve aspect van EASI's oplossingen cruciaal.
EASI Financials onderscheidt zich door zijn functionele kracht, in combinatie met gebruiksgemak, souplesse, ergonomie en de ondersteuning door een team van een vijftigtal ervaren consultants.

Sinds enkele jaren groeperen de EASI Financials-gebruikers uit de ziekenhuissector zich in zogenaamde "user-clubs", gelegenheden waar zij hun ervaringen op het terrein kunnen uitwisselen en best practices kunnen delen.

Het CHC is een groepering van ziekenhuizen die 4000 mensen te werk stelt en bestaat uit 6 ziekenhuizen, polyklinieken, rusthuizen en een kinderdagverblijf. In totaal vertegenwoordigt dat 1000 ziekenhuisbedden en 1000 rusthuisbedden. Het project omvat de implementatie van de boekhouding, het debiteurenbeheer, het geheel van de aankoopprocessen en het stockbeheer via Kanban en scanning van barcodes. Een 20-tal boekhouders, 20 aankopers en meer dan 1200 andere gebruikers zullen de beheertools gebruiken.

Dit alles moet operationeel zijn vanaf 1 januari 2018...

Persbericht van EASI

Het aantal actuele gelijkaardige projecten is een teken aan de wand. Door de talloze overnames, fusies en groeperingen van ziekenhuizen is er een behoefte om zich beter uit te rusten. Toch zijn er niet veel spelers op de markt met aangepaste oplossingen. Enkele bekende, grote ERP-leveranciers zijn actief, maar vaak zijn de oplossingen overgedimensioneerd of niet voldoende aangepast aan de sector.De kracht van EASI is dat zij erin geslaagd zijn hun software aan te passen aan de behoeften van de ziekenhuissector. Talloze ontwikkelingen werden uitgevoerd om te beantwoorden aan de specificiteiten op wettelijk vlak (Finhosta), aan het debiteurenbeheer, aan het multi-omgeving beheer, aan de rapporteringen m.b.t. het "Beddenlaken", aan het Kanban stockbeheer, etc. Met al meer dan 1200 dagen ontwikkeling gerealiseerd in 2016, is dit evolutieve aspect van EASI's oplossingen cruciaal. EASI Financials onderscheidt zich door zijn functionele kracht, in combinatie met gebruiksgemak, souplesse, ergonomie en de ondersteuning door een team van een vijftigtal ervaren consultants.Sinds enkele jaren groeperen de EASI Financials-gebruikers uit de ziekenhuissector zich in zogenaamde "user-clubs", gelegenheden waar zij hun ervaringen op het terrein kunnen uitwisselen en best practices kunnen delen.Het CHC is een groepering van ziekenhuizen die 4000 mensen te werk stelt en bestaat uit 6 ziekenhuizen, polyklinieken, rusthuizen en een kinderdagverblijf. In totaal vertegenwoordigt dat 1000 ziekenhuisbedden en 1000 rusthuisbedden. Het project omvat de implementatie van de boekhouding, het debiteurenbeheer, het geheel van de aankoopprocessen en het stockbeheer via Kanban en scanning van barcodes. Een 20-tal boekhouders, 20 aankopers en meer dan 1200 andere gebruikers zullen de beheertools gebruiken.Dit alles moet operationeel zijn vanaf 1 januari 2018...Persbericht van EASI