Dr. Guy Buyens begon volgde in 2009 dr. Bart Van Daele op als nieuwe algemeen directeur. Van Daele had toen het zinkend schip - AZ Jan Portaels verkeerde in ernstige financiële moeilijkheden - terug drijvend te krijgen.

Dr. Guy Buyens begon met zeer veel moed en nog meer ambitie, maar aan de samenwerking is nu een einde gekomen. Buyens strandde de afgelopen tijd ook op heel wat hindernissen, niet in het minste het vernietigen van het RUP waardoor een nieuwbouw plotseling een verre droom werd. Maar een van de grote twistpunten was - en dat weet iedereen - de intentie van het AZ om toe te treden tot het netwerk Mechelen-Lier-Bonheiden.

De vacature voor een nieuwe CEO staat nog altijd open...

Dr. Guy Buyens begon volgde in 2009 dr. Bart Van Daele op als nieuwe algemeen directeur. Van Daele had toen het zinkend schip - AZ Jan Portaels verkeerde in ernstige financiële moeilijkheden - terug drijvend te krijgen. Dr. Guy Buyens begon met zeer veel moed en nog meer ambitie, maar aan de samenwerking is nu een einde gekomen. Buyens strandde de afgelopen tijd ook op heel wat hindernissen, niet in het minste het vernietigen van het RUP waardoor een nieuwbouw plotseling een verre droom werd. Maar een van de grote twistpunten was - en dat weet iedereen - de intentie van het AZ om toe te treden tot het netwerk Mechelen-Lier-Bonheiden. De vacature voor een nieuwe CEO staat nog altijd open...