Het ziekenhuis verspreidde zelf een persbericht waarin ze stelt dat de beslissing is ingegeven door de nood om het veranderingsproces, dat twee jaar geleden is ingezet, te sturen in de richting van verdere integratie en samenwerking tussen de stakeholders van het ziekenhuis, en van het netwerk waarvan het ziekenhuis deel uitmaakt.

Omdat de visies niet op één lijn lagen, is de drastische beslissing genomen. De raad van bestuur heeft wel laten weten dat het zich verder engageert om van het Heilig Hartziekenhuis een state of the art ziekenhuis te maken. Alle ingezette veranderingsprojecten zullen dan ook integraal verder gezet worden.

De raad van bestuur gaat op zoek naar geschikte opvolgers. In afwachting zal dr. Patrick Smits, hoofdarts, de functie van algemeen directeur tijdelijk waarnemen.

Het ziekenhuis verspreidde zelf een persbericht waarin ze stelt dat de beslissing is ingegeven door de nood om het veranderingsproces, dat twee jaar geleden is ingezet, te sturen in de richting van verdere integratie en samenwerking tussen de stakeholders van het ziekenhuis, en van het netwerk waarvan het ziekenhuis deel uitmaakt.Omdat de visies niet op één lijn lagen, is de drastische beslissing genomen. De raad van bestuur heeft wel laten weten dat het zich verder engageert om van het Heilig Hartziekenhuis een state of the art ziekenhuis te maken. Alle ingezette veranderingsprojecten zullen dan ook integraal verder gezet worden.De raad van bestuur gaat op zoek naar geschikte opvolgers. In afwachting zal dr. Patrick Smits, hoofdarts, de functie van algemeen directeur tijdelijk waarnemen.