In deze hackathon mhealth ontwerpen ze prototypes voor bruikbare gezondheidsapplicaties. Op uw expertise wordt een beroep gedaan. Onze zusterkrant Artsenkrant is mediapartner voor dit event. Essentieel voor een app is dat hij gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker - dat kunnen zowel patiënten, apothekers, artsen als het Riziv zijn. Om de apps die tijdens de hackathon gebouwd worden daarop te testen vraagt HCM uw medewerking. U verplaatsen hoeft niet. U dient enkel virtueel, via telefoon of skype, beschikbaar te zijn op zaterdag 19 maart van 10 tot 12 uur en/of van 14 tot 16 uur. Dan kan u een spervuur van kritische vragen afvuren over het praktische nut van de applicatie die zij ontwerpen.

De teams doen graag een beroep op uw expertise en verwerken die bevindingen in de app. Ben u hierin geïnteresseerd, stuur dan een mail naar superhero@mhealth.be. De app die het beste beantwoordt aan de behoeften van de medische beroepsbeoefenaars beloont Roularta HealthCare, uitgever van 'HCM', 'de Apotheker' en 'Artsenkrant', bovendien met de persprijs. Naast Artsenkrant als mediapartner zijn Pfizer, IBM, MLOZ, Partena, Base Company en Artilium partner voor deze hackathon.

Meer info: http://www.mhealth.be/

In deze hackathon mhealth ontwerpen ze prototypes voor bruikbare gezondheidsapplicaties. Op uw expertise wordt een beroep gedaan. Onze zusterkrant Artsenkrant is mediapartner voor dit event. Essentieel voor een app is dat hij gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker - dat kunnen zowel patiënten, apothekers, artsen als het Riziv zijn. Om de apps die tijdens de hackathon gebouwd worden daarop te testen vraagt HCM uw medewerking. U verplaatsen hoeft niet. U dient enkel virtueel, via telefoon of skype, beschikbaar te zijn op zaterdag 19 maart van 10 tot 12 uur en/of van 14 tot 16 uur. Dan kan u een spervuur van kritische vragen afvuren over het praktische nut van de applicatie die zij ontwerpen. De teams doen graag een beroep op uw expertise en verwerken die bevindingen in de app. Ben u hierin geïnteresseerd, stuur dan een mail naar superhero@mhealth.be. De app die het beste beantwoordt aan de behoeften van de medische beroepsbeoefenaars beloont Roularta HealthCare, uitgever van 'HCM', 'de Apotheker' en 'Artsenkrant', bovendien met de persprijs. Naast Artsenkrant als mediapartner zijn Pfizer, IBM, MLOZ, Partena, Base Company en Artilium partner voor deze hackathon. Meer info: http://www.mhealth.be/