E-step is misschien een beetje een oneerbiedige term want het vervoertoestel waar ze gebruik van maken is zelfs voorzien van een zitplaats en een bakje om materiaal in te leggen. De werknemers die de nachtshift doen kunnen er gebruik van maken om 's nachts sneller hun ronde te doen met minder inspanning.

Het WZC telt immers 70 bedden en de afstanden die de werknemers 's nachts afleggen zijn niet onaanzienlijk. Met de e-step kunnen ze sneller ingaan op de vraag om hulp van de bewoners. Ze storen de andere bewoners daarmee niet, aangezien de e-step geluidloos is.

Het WZC zal de volgende weken verschillende modellen uitproberen om dan de knoop door te hakken.

E-step is misschien een beetje een oneerbiedige term want het vervoertoestel waar ze gebruik van maken is zelfs voorzien van een zitplaats en een bakje om materiaal in te leggen. De werknemers die de nachtshift doen kunnen er gebruik van maken om 's nachts sneller hun ronde te doen met minder inspanning. Het WZC telt immers 70 bedden en de afstanden die de werknemers 's nachts afleggen zijn niet onaanzienlijk. Met de e-step kunnen ze sneller ingaan op de vraag om hulp van de bewoners. Ze storen de andere bewoners daarmee niet, aangezien de e-step geluidloos is.Het WZC zal de volgende weken verschillende modellen uitproberen om dan de knoop door te hakken.