Het thema van het digitale symposium is 'Samen de stap zetten naar morgen'. Centraal staat de vraag hoe de participatie, beleving en het empowerment van zorgvragers er idealiter uitziet, en welke factoren momenteel verhinderen om dat ideaal te realiseren.

Het symposium richt zich zowel op zorgvragers, zorgverstrekkers en de zorgorganisaties. Sprekers zijn onder meer Guy Tegenbos (, prof. Marc Noppen, dr. Marleen Finoulst, prof. Roy Remmen en Anne Li.

Accreditatie voor artsen wordt aangevraagd. Meer info op de website van partnerorganisatie THE institute. https://www.t-h-e-institute.org/samen-naar-morgen-zorgsymposium.

Om de gedachtewisseling tijdens het symposium te voeden wordt voorafgaand een onlinebevraging gelanceerd. Deelnemen kan nu reeds via deze link.

Het thema van het digitale symposium is 'Samen de stap zetten naar morgen'. Centraal staat de vraag hoe de participatie, beleving en het empowerment van zorgvragers er idealiter uitziet, en welke factoren momenteel verhinderen om dat ideaal te realiseren. Het symposium richt zich zowel op zorgvragers, zorgverstrekkers en de zorgorganisaties. Sprekers zijn onder meer Guy Tegenbos (, prof. Marc Noppen, dr. Marleen Finoulst, prof. Roy Remmen en Anne Li. Accreditatie voor artsen wordt aangevraagd. Meer info op de website van partnerorganisatie THE institute. https://www.t-h-e-institute.org/samen-naar-morgen-zorgsymposium.Om de gedachtewisseling tijdens het symposium te voeden wordt voorafgaand een onlinebevraging gelanceerd. Deelnemen kan nu reeds via deze link.