Het zat Zebairullah (22) niet mee. Hij werkte in het ziekenhuis en had daar een coup de foudre met een ander personeelslid. Dat meisje zag een relatie echter niet zitten. Maar een afwijzing was voor Zebairullah geen optie. De jongeman begon met het sturen van onschuldige berichtjes die heel snel veel bedreigender werden. Hij zou haar familie iets aandoen en seksueel getinte foto's naar haar werkgever sturen.

Het meisje leefde maandenlang in angst. Ze deed alles wat ze kon om van haar stalker af te geraken. Maar zelfs nadat ze haar telefoonnummer had veranderd, camera's had geïnstalleerd en zich zelfs naar haar werk liet voeren, bleef Zeba haar lastigvallen. Hij verhardde zelfs in de boodschap en viel personeel van het ziekenhuis lastig. Volgens de advocaat van Groeninge moest het ziekenhuis zelfs extra veiligheidspersoneel inzetten.

Het openbaar ministerie heeft een gevangenisstraf van zes maanden en een boete van 50 euro geëist. Uitspraak is later deze maand.

Het zat Zebairullah (22) niet mee. Hij werkte in het ziekenhuis en had daar een coup de foudre met een ander personeelslid. Dat meisje zag een relatie echter niet zitten. Maar een afwijzing was voor Zebairullah geen optie. De jongeman begon met het sturen van onschuldige berichtjes die heel snel veel bedreigender werden. Hij zou haar familie iets aandoen en seksueel getinte foto's naar haar werkgever sturen.Het meisje leefde maandenlang in angst. Ze deed alles wat ze kon om van haar stalker af te geraken. Maar zelfs nadat ze haar telefoonnummer had veranderd, camera's had geïnstalleerd en zich zelfs naar haar werk liet voeren, bleef Zeba haar lastigvallen. Hij verhardde zelfs in de boodschap en viel personeel van het ziekenhuis lastig. Volgens de advocaat van Groeninge moest het ziekenhuis zelfs extra veiligheidspersoneel inzetten. Het openbaar ministerie heeft een gevangenisstraf van zes maanden en een boete van 50 euro geëist. Uitspraak is later deze maand.