En het werkt... Een 15-jarige zaalvoetballer vertelde onomwonden dat hij zijn gebroken pols in Imelda een driekleur kon krijgen en hij spoorde zijn vader aan om dan toch maar in dàt ziekenhuis zijn gips te krijgen.

Het Imeldaziekenhuis is daarmee niet aan zijn proefstuk. Twee jaar geleden, tijdens het WK in Brazilië, konden patiënten ook al de driekleur aangemeten krijgen. Als de patiënt het vriendelijk vraagt, kan hij zelfs buiten de reguliere kampioenschappen de kleur of kleurencombinatie van de favoriete voetbalclub krijgen. Vooral Anderlecht en Club Brugge zouden de favorieten zijn. Een beetje zoals te verwachten zijn het vooral mannen die het gips als uithangbord van hun sportieve voorkeur kiezen.
Imelda is trouwens helemaal in voetbalmood. Zo worden alle wedstrijden in de cafetaria op groot scherm uitgezonden.

En het werkt... Een 15-jarige zaalvoetballer vertelde onomwonden dat hij zijn gebroken pols in Imelda een driekleur kon krijgen en hij spoorde zijn vader aan om dan toch maar in dàt ziekenhuis zijn gips te krijgen. Het Imeldaziekenhuis is daarmee niet aan zijn proefstuk. Twee jaar geleden, tijdens het WK in Brazilië, konden patiënten ook al de driekleur aangemeten krijgen. Als de patiënt het vriendelijk vraagt, kan hij zelfs buiten de reguliere kampioenschappen de kleur of kleurencombinatie van de favoriete voetbalclub krijgen. Vooral Anderlecht en Club Brugge zouden de favorieten zijn. Een beetje zoals te verwachten zijn het vooral mannen die het gips als uithangbord van hun sportieve voorkeur kiezen. Imelda is trouwens helemaal in voetbalmood. Zo worden alle wedstrijden in de cafetaria op groot scherm uitgezonden.