De zorgsector evolueert razendsnel en de vroeger mooi afgelijnde grenzen tussen ziekenhuis, WZC en thuiszorg vervagen steeds meer. De beleidsopties die zijn genomen verplichten ziekenhuizen en andere zorgvoorzieningen om hun aanbod en hun activiteiten aan te passen. En dat voelen ze ook op de beurzen die gespecialiseerd zijn in zorgverlening.

Net daarom heeft Easyfairs, die de beurzen Healthcare en Expo60+ organiseert, besloten om beide beurzen te fuseren. "We zijn ervan overtuigd dat een platform waarbij beide beurzen op hetzelfde moment onderdak vinden met heel veel interessante lezingen, debatten en uiteenzettingen een goede formule is om de sector te bereiken", zegt Christine Van Den Berghe van Easyfairs en directeur van de nieuwe Health&Care beurs. "Wij willen exposanten de kans geven om hun producten en diensten voor te stellen en de gebruikers toelaten om kennis te maken met sterke, verrassende ideeën. Wij krijgen ook de steun van Zorgnet-Icuro waardoor we voor iedere doelgroep aangepaste thema's en specifieke sprekers kunnen uitnodigen. Maar we moeten ook mee met de vragen van de tijd. Dat wil zeggen dat er ruime aandacht zal zijn voor communicatie-, technologie- en ICT-oplossingen.

De beurs wil ook breed gaan en richt zich zowel tot ziekenhuizen, WZC's en de overheid, als vakverenigingen, (huis)artsen, apothekers, zorgindustrie, GGZ, universiteiten, thuiszorg en revalidatie. H&C 2016 vindt plaats van woensdag 28 tem vrijdag 30 september in Flanders Expo in Gent. De tweejaarlijkse beurs alterneert met Soins & Santé, een Franstalige beurs, die in maart 2017 in Namen plaatsvindt.

De zorgsector evolueert razendsnel en de vroeger mooi afgelijnde grenzen tussen ziekenhuis, WZC en thuiszorg vervagen steeds meer. De beleidsopties die zijn genomen verplichten ziekenhuizen en andere zorgvoorzieningen om hun aanbod en hun activiteiten aan te passen. En dat voelen ze ook op de beurzen die gespecialiseerd zijn in zorgverlening. Net daarom heeft Easyfairs, die de beurzen Healthcare en Expo60+ organiseert, besloten om beide beurzen te fuseren. "We zijn ervan overtuigd dat een platform waarbij beide beurzen op hetzelfde moment onderdak vinden met heel veel interessante lezingen, debatten en uiteenzettingen een goede formule is om de sector te bereiken", zegt Christine Van Den Berghe van Easyfairs en directeur van de nieuwe Health&Care beurs. "Wij willen exposanten de kans geven om hun producten en diensten voor te stellen en de gebruikers toelaten om kennis te maken met sterke, verrassende ideeën. Wij krijgen ook de steun van Zorgnet-Icuro waardoor we voor iedere doelgroep aangepaste thema's en specifieke sprekers kunnen uitnodigen. Maar we moeten ook mee met de vragen van de tijd. Dat wil zeggen dat er ruime aandacht zal zijn voor communicatie-, technologie- en ICT-oplossingen. De beurs wil ook breed gaan en richt zich zowel tot ziekenhuizen, WZC's en de overheid, als vakverenigingen, (huis)artsen, apothekers, zorgindustrie, GGZ, universiteiten, thuiszorg en revalidatie. H&C 2016 vindt plaats van woensdag 28 tem vrijdag 30 september in Flanders Expo in Gent. De tweejaarlijkse beurs alterneert met Soins & Santé, een Franstalige beurs, die in maart 2017 in Namen plaatsvindt.