Het nieuwe ziekenhuis opent zijn deuren op woensdag 17 oktober. Voor de huisartsen - en het ziekenhuis - zou de wachtpost een opportuniteit zijn met alleen maar winnaars. De artsen kunnen gebruik maken van een bestaande infrastructuur en vormen, door de locatie, een buffer voor de spoedgevallendienst. De wachtpermanentie op deze locatie zou enkel in het weekend gebruikt worden. De wachtdiensten in de week blijven ongewijzigd.

De twee huidige wachtgebieden in de huisartsenkring hebben nu een permanentie in Heist-op-den-Berg, maar Mechelen heeft er nog geen.

Het nieuwe ziekenhuis opent zijn deuren op woensdag 17 oktober. Voor de huisartsen - en het ziekenhuis - zou de wachtpost een opportuniteit zijn met alleen maar winnaars. De artsen kunnen gebruik maken van een bestaande infrastructuur en vormen, door de locatie, een buffer voor de spoedgevallendienst. De wachtpermanentie op deze locatie zou enkel in het weekend gebruikt worden. De wachtdiensten in de week blijven ongewijzigd.De twee huidige wachtgebieden in de huisartsenkring hebben nu een permanentie in Heist-op-den-Berg, maar Mechelen heeft er nog geen.