Kevin Ariën ontvangt de prijs voor zijn wetenschappelijk advies voor de tv-serie Cordon en de talrijke duidingacties rond de serie en de ebola-epidemie die in maart 2014 uitbrak in West-Afrika. Hiermee brengt hij virologie op een toegankelijke manier bij het grote publiek, aldus de jury. De laureaten van deze prijs blinken uit op het vlak van wetenschapscommunicatie en dragen zo bij aan de plaats van de wetenschap binnen de samenleving.

Prof. Ariën wordt in de namiddag van woensdag 21 oktober 2015 samen met de andere 13 laureaten gehuldigd in Brussel. De winnaars werden op 2 juli bekend gemaakt tijdens de summer school wetenschapscommunicatie "Zeg 't eens / Let's Talk Science" van de Vlaamse Universiteiten. Daarbij werd ook de stemming van de EOS publieksfavoriet geopend.

Kevin Ariën ontvangt de prijs voor zijn wetenschappelijk advies voor de tv-serie Cordon en de talrijke duidingacties rond de serie en de ebola-epidemie die in maart 2014 uitbrak in West-Afrika. Hiermee brengt hij virologie op een toegankelijke manier bij het grote publiek, aldus de jury. De laureaten van deze prijs blinken uit op het vlak van wetenschapscommunicatie en dragen zo bij aan de plaats van de wetenschap binnen de samenleving.Prof. Ariën wordt in de namiddag van woensdag 21 oktober 2015 samen met de andere 13 laureaten gehuldigd in Brussel. De winnaars werden op 2 juli bekend gemaakt tijdens de summer school wetenschapscommunicatie "Zeg 't eens / Let's Talk Science" van de Vlaamse Universiteiten. Daarbij werd ook de stemming van de EOS publieksfavoriet geopend.