Al enkele jaren is Antares Consulting actief in de gezondheidszorg, vooral dan in Brussel en Wallonië. Met het aantrekken van Marc Van Uytven wil het bedrijf zijn aanwezigheid in de Belgische gezondheidszorg, vooral dan in Vlaanderen, verder ontwikkelen. Bedoeling is om nieuwe samenwerkingsvormen uit te werken.

30 jaar ervaring

Marc Van Uytven is master in de toegepaste economische wetenschappen (Universiteit Antwerpen) en volgde onder meer de opleiding 'Innovation Health for tomorrow' aan Insead management school. De jongste zes jaar had hij als CEO de algemene leiding over het OLV-ziekenhuis van Aalst. Van Uytven heeft bijna 30 jaar ervaring in ziekenhuismanagement.

Al enkele jaren is Antares Consulting actief in de gezondheidszorg, vooral dan in Brussel en Wallonië. Met het aantrekken van Marc Van Uytven wil het bedrijf zijn aanwezigheid in de Belgische gezondheidszorg, vooral dan in Vlaanderen, verder ontwikkelen. Bedoeling is om nieuwe samenwerkingsvormen uit te werken.Marc Van Uytven is master in de toegepaste economische wetenschappen (Universiteit Antwerpen) en volgde onder meer de opleiding 'Innovation Health for tomorrow' aan Insead management school. De jongste zes jaar had hij als CEO de algemene leiding over het OLV-ziekenhuis van Aalst. Van Uytven heeft bijna 30 jaar ervaring in ziekenhuismanagement.