Bij de nieuwbouw van het Amphiaziekenhuis in Breda gaat het nog een stap verder. Daar heeft men, om die reden, niet alleen de parkeertarieven voor de bezoekers verhoogd, maar ook het personeel - goed voor 3.000 man - moet vanaf nu afdokken als ze de auto op de parking wil zetten.

Volgens het bestuur van het ziekenhuis heeft alles te maken met de aankoop van een lot grond waar de parkeerplaatsen voor het personeel op moeten komen. Het personeel reageert heftig. Al zou ze 'maar' 1,3 euro per dag moeten betalen, toch vindt ze het onaanvaardbaar dat ze moet betalen om er te staan. Het bestuur repliceert dat ze als 'geste' in leenfietsen wil voorzien zodat personeel verder kan parkeren en met de fiets naar het ziekenhuis kan komen.

Bij de nieuwbouw van het Amphiaziekenhuis in Breda gaat het nog een stap verder. Daar heeft men, om die reden, niet alleen de parkeertarieven voor de bezoekers verhoogd, maar ook het personeel - goed voor 3.000 man - moet vanaf nu afdokken als ze de auto op de parking wil zetten. Volgens het bestuur van het ziekenhuis heeft alles te maken met de aankoop van een lot grond waar de parkeerplaatsen voor het personeel op moeten komen. Het personeel reageert heftig. Al zou ze 'maar' 1,3 euro per dag moeten betalen, toch vindt ze het onaanvaardbaar dat ze moet betalen om er te staan. Het bestuur repliceert dat ze als 'geste' in leenfietsen wil voorzien zodat personeel verder kan parkeren en met de fiets naar het ziekenhuis kan komen.