Cindy Monard heeft al ruime bestuurservaring. Ze is sinds 2014 directeur van het Medisch Centrum Sint-Jozef in Munsterbilzen. Ze was jaren actief in het AZ Vesalius in Tongeren en is thans bestuurslid van AZ Herentals, AZ Klina en Obasi vzw.

Ze is ook auditor voor NIAZ/Qualicor.

Monard is master in de klinische psychologie en in management en beleid van de gezondheidszorg. Haar loopbaan startte ze aan de KU Leuven als assistent.

Professor Bernard Himpens, voorzitter van de raad van bestuur van Sint-Trudo, zegt dat Monard wist te overtuigen met haar ingesteldheid en visie. De keuze viel niet alleen op haar wegens haar ruime ervaring in de gezondheidszorg, vooral dat ze erg gericht is op samenwerking gaf de doorslag, geeft hij aan.

"Dat laatste is een cruciaal gegeven binnen het ziekenhuis, binnen ons ziekenhuisnetwerk andreaz, maar ook naar andere zorgpartners toe."

Naast Sint Trudo maken ook Jessa, AZ Vesalius en het Sint-Francisusziekenhuis deel uit van andreaz.

Cindy Monard heeft al ruime bestuurservaring. Ze is sinds 2014 directeur van het Medisch Centrum Sint-Jozef in Munsterbilzen. Ze was jaren actief in het AZ Vesalius in Tongeren en is thans bestuurslid van AZ Herentals, AZ Klina en Obasi vzw.Ze is ook auditor voor NIAZ/Qualicor.Monard is master in de klinische psychologie en in management en beleid van de gezondheidszorg. Haar loopbaan startte ze aan de KU Leuven als assistent.Professor Bernard Himpens, voorzitter van de raad van bestuur van Sint-Trudo, zegt dat Monard wist te overtuigen met haar ingesteldheid en visie. De keuze viel niet alleen op haar wegens haar ruime ervaring in de gezondheidszorg, vooral dat ze erg gericht is op samenwerking gaf de doorslag, geeft hij aan."Dat laatste is een cruciaal gegeven binnen het ziekenhuis, binnen ons ziekenhuisnetwerk andreaz, maar ook naar andere zorgpartners toe."Naast Sint Trudo maken ook Jessa, AZ Vesalius en het Sint-Francisusziekenhuis deel uit van andreaz.