Elk ziekenhuis heeft, binnen de accreditatie, op een bepaald terrein zichzelf overstegen. Zo behaalde het Sint-Lucasziekenhuis met 99 procent de accreditatie zonder enige voorwaarde.

AZ Klina uit Antwerpen haalde dan weer de JCI-accreditatie volgens de nieuwe regels van de zesde editie. Dwz dat, naast uniforme zorgprocessen en procedures, er in deze editie ook veel aandacht gaat naar patiëntenbetrokkenheid. Zo werden o.a. patiënten en hun familie geïnterviewd, zowel tijdens als na hun behandeling in het ziekenhuis.

Elk ziekenhuis heeft, binnen de accreditatie, op een bepaald terrein zichzelf overstegen. Zo behaalde het Sint-Lucasziekenhuis met 99 procent de accreditatie zonder enige voorwaarde.AZ Klina uit Antwerpen haalde dan weer de JCI-accreditatie volgens de nieuwe regels van de zesde editie. Dwz dat, naast uniforme zorgprocessen en procedures, er in deze editie ook veel aandacht gaat naar patiëntenbetrokkenheid. Zo werden o.a. patiënten en hun familie geïnterviewd, zowel tijdens als na hun behandeling in het ziekenhuis.