Geen stress vandaag, alleen maar smoutebollen, opgeluchte gezichten en een gelegenheidskoor dat het geheel muzikaal omkadert.

Intens voorbereidingstraject en audit

De uitreiking van het label werd voorafgegaan door een intensief project waarbij het ziekenhuis zich gedurende lange tijd heeft voorbereid op de audit.

Uitstekend resultaat

"Het resultaat mag meer dan gezien worden", vertelt directeur Katrien Van Gerven. "Met een score van 98,4% (vereiste score 90%) op de normen met hoge prioriteit, 92% op de platina normen en 81% op de diamanten normen mogen we oprecht trots zijn. Het is een erkenning voor al onze inspanningen maar ook een bevestiging voor patiënten, huisartsen en andere verwijzers dat ze kunnen vertrouwen op veilige en kwalitatieve zorg in ons ziekenhuis."

Geen stress vandaag, alleen maar smoutebollen, opgeluchte gezichten en een gelegenheidskoor dat het geheel muzikaal omkadert. Intens voorbereidingstraject en auditDe uitreiking van het label werd voorafgegaan door een intensief project waarbij het ziekenhuis zich gedurende lange tijd heeft voorbereid op de audit. Uitstekend resultaat"Het resultaat mag meer dan gezien worden", vertelt directeur Katrien Van Gerven. "Met een score van 98,4% (vereiste score 90%) op de normen met hoge prioriteit, 92% op de platina normen en 81% op de diamanten normen mogen we oprecht trots zijn. Het is een erkenning voor al onze inspanningen maar ook een bevestiging voor patiënten, huisartsen en andere verwijzers dat ze kunnen vertrouwen op veilige en kwalitatieve zorg in ons ziekenhuis."