Huidige situatie

De huidige polikliniek op de Ninoofsesteenweg in Dilbeek opende in 2008. In de polikliniek wordt een eerste, beperkt onderzoek gevoerd. Zo een 'satelliet-polikliniek' biedt een belangrijke meerwaarde voor alle betrokken partijen: de patiënt, de externe arts en de UZ Brussel-arts. Het verkleint de afstand tot zowel de huisartsen als de verwijzende specialisten, het verlaagt de drempel naar het ziekenhuis en laat toe de dienstverlening nog meer te personaliseren. In de polikliniek worden echter geen patiënten gehospitaliseerd en geen invasieve onderzoeken gedaan. De bedoeling is om de diensten van de polikliniek op termijn nog verder uit te breiden.

Sinds 2014 kunnen patiënten ook voor een bijkomende consultatie radiologie terecht in Dilbeek. De radiologen van het UZ Brussel nemen er klassieke RX-foto's, mammografieën en echografieën. Deze radiologiepraktijk bevindt zich momenteel in de Verheydenstraat in Dilbeek.

Huidige situatie De huidige polikliniek op de Ninoofsesteenweg in Dilbeek opende in 2008. In de polikliniek wordt een eerste, beperkt onderzoek gevoerd. Zo een 'satelliet-polikliniek' biedt een belangrijke meerwaarde voor alle betrokken partijen: de patiënt, de externe arts en de UZ Brussel-arts. Het verkleint de afstand tot zowel de huisartsen als de verwijzende specialisten, het verlaagt de drempel naar het ziekenhuis en laat toe de dienstverlening nog meer te personaliseren. In de polikliniek worden echter geen patiënten gehospitaliseerd en geen invasieve onderzoeken gedaan. De bedoeling is om de diensten van de polikliniek op termijn nog verder uit te breiden.Sinds 2014 kunnen patiënten ook voor een bijkomende consultatie radiologie terecht in Dilbeek. De radiologen van het UZ Brussel nemen er klassieke RX-foto's, mammografieën en echografieën. Deze radiologiepraktijk bevindt zich momenteel in de Verheydenstraat in Dilbeek.