Het gaat om de residenties Ramen & Poel (Gent), Vlashof (Stekene), Waterrijk (Grobbendonk), Gildentuin (Londerzeel), Les Récollets (Binche), Damien (Braine-le-Comte), Le Lys, Lobélia & Lobélys (Vottem). Voor het personeel noch voor de bewoners zou er iets veranderen. De overgang zou naadloos moeten verlopen en is ondertussen al met onmiddellijke ingang gebeurd.

Nu deze overdracht achter de rug is, blijft Senior Assist België op de markt met 26 rusthuizen, goed voor 2.800 bewoners en 1.800 personeelsleden.

Het gaat om de residenties Ramen & Poel (Gent), Vlashof (Stekene), Waterrijk (Grobbendonk), Gildentuin (Londerzeel), Les Récollets (Binche), Damien (Braine-le-Comte), Le Lys, Lobélia & Lobélys (Vottem). Voor het personeel noch voor de bewoners zou er iets veranderen. De overgang zou naadloos moeten verlopen en is ondertussen al met onmiddellijke ingang gebeurd.Nu deze overdracht achter de rug is, blijft Senior Assist België op de markt met 26 rusthuizen, goed voor 2.800 bewoners en 1.800 personeelsleden.