Een verpakkingsbeurs die als een van de twee grote verpakkingsthema's de farmaceutische industrie uitkiest. Het is nieuw, maar het biedt alleszins perspectieven. Ook bedrijven die zich specialiseren in de verpakkingen van farmaceutische producten zien dat hun product steeds meer interesse wekt, ook van kleinere partners. Apothekers die zelf hun IMV regelen en de voorzieningen aan rusthuizen zijn er het mooiste voorbeeld van.
Empack Brussel, de jaarlijkse verpakkingsbeurs van België, heeft besloten om er op haar tweedaagse beurs (25 en 26 november) aandacht aan te schenken. De ene helft van de beurs gaat - bijna traditioneel - naar de voedingsindustrie, de andere helft gaat - voor het eerst - naar de farmaceutische industrie.

Wat die farma betreft, is er een speciale farmaceutische zone met de Pharma Clean Room. Bovendien worden een aantal lezingen en voorstellingen gehouden die zich speciaal op apothekers richten. Voorbeeld daarvan is die rond Good Manufacturing Practices, het kwaliteitssysteem, ook voor de farmaceutische industrie. Ook is er een speciaal uurtje voorzien voor Verpakking en Farmacie en wordt in een lezing nagegaan wat de mogelijkheden zijn in verpakkingsonderzoek voor de farmaceutische sector. Tijdens een Engelse presentatie heeft men het over Packaging for patients, regulations and reality.

Pharma Clean Room

In de Pharma Clean Room worden nieuwigheden rond farmaceutische verpakkingen letterlijk en figuurlijk op een voetstuk gezet. Er wordt getoond hoe medische verpakking kan beschermd worden en hoe het steriele karakter ervan kan bewaard worden. Bij elke nieuwigheid staat een standnummer zodat de bezoeker gemakkelijk de stand kan vinden waar hem meer uitleg kan gegeven worden over wat hij in de Pharma Clean Room heeft gezien. Empack maakt zich sterk dat de beurs een bron van innovatie zal zijn.

http://www.easyfairs.com/nl/events_216/empack-brussels-2015_64961/empack-brussels-2015_64962/

Een verpakkingsbeurs die als een van de twee grote verpakkingsthema's de farmaceutische industrie uitkiest. Het is nieuw, maar het biedt alleszins perspectieven. Ook bedrijven die zich specialiseren in de verpakkingen van farmaceutische producten zien dat hun product steeds meer interesse wekt, ook van kleinere partners. Apothekers die zelf hun IMV regelen en de voorzieningen aan rusthuizen zijn er het mooiste voorbeeld van. Empack Brussel, de jaarlijkse verpakkingsbeurs van België, heeft besloten om er op haar tweedaagse beurs (25 en 26 november) aandacht aan te schenken. De ene helft van de beurs gaat - bijna traditioneel - naar de voedingsindustrie, de andere helft gaat - voor het eerst - naar de farmaceutische industrie. Wat die farma betreft, is er een speciale farmaceutische zone met de Pharma Clean Room. Bovendien worden een aantal lezingen en voorstellingen gehouden die zich speciaal op apothekers richten. Voorbeeld daarvan is die rond Good Manufacturing Practices, het kwaliteitssysteem, ook voor de farmaceutische industrie. Ook is er een speciaal uurtje voorzien voor Verpakking en Farmacie en wordt in een lezing nagegaan wat de mogelijkheden zijn in verpakkingsonderzoek voor de farmaceutische sector. Tijdens een Engelse presentatie heeft men het over Packaging for patients, regulations and reality. Pharma Clean Room In de Pharma Clean Room worden nieuwigheden rond farmaceutische verpakkingen letterlijk en figuurlijk op een voetstuk gezet. Er wordt getoond hoe medische verpakking kan beschermd worden en hoe het steriele karakter ervan kan bewaard worden. Bij elke nieuwigheid staat een standnummer zodat de bezoeker gemakkelijk de stand kan vinden waar hem meer uitleg kan gegeven worden over wat hij in de Pharma Clean Room heeft gezien. Empack maakt zich sterk dat de beurs een bron van innovatie zal zijn.http://www.easyfairs.com/nl/events_216/empack-brussels-2015_64961/empack-brussels-2015_64962/