Elke kunstenaar kreeg een neutrale, 60 cm hoge harsen kat die de krant leest. Hij kon daarmee doen wat hij wilde... Kunstenaars zoals Michaël Borremans, Karl Lagerfeld en Jean-Luc Moerman gingen hun gang. Elk kunstwerk werd door de kunstenaar en door Philippe Geluck gesigneerd.

Tijdens het jaarlijkse galadiner van het Erasmusfonds, vanavond 7 mei, zal het prestigieuze veilinghuis Christie's vanaf 21.30 uur de werken openbaar verkopen ten voordele van medisch onderzoek. Elke Kat is te koop voor de unieke reserveringsprijs van ? 3.000. Het verschil in prijs met het hoogste bod is fiscaal aftrekbaar.

Ook de fans van de Kat die niet aan het galadiner deelnemen, krijgen de kans om een kunstwerk te kopen en zo het Erasmusfonds te steunen. Via de telefoon kunnen ze namelijk een aankooporder plaatsen.

Elke kunstenaar kreeg een neutrale, 60 cm hoge harsen kat die de krant leest. Hij kon daarmee doen wat hij wilde... Kunstenaars zoals Michaël Borremans, Karl Lagerfeld en Jean-Luc Moerman gingen hun gang. Elk kunstwerk werd door de kunstenaar en door Philippe Geluck gesigneerd. Tijdens het jaarlijkse galadiner van het Erasmusfonds, vanavond 7 mei, zal het prestigieuze veilinghuis Christie's vanaf 21.30 uur de werken openbaar verkopen ten voordele van medisch onderzoek. Elke Kat is te koop voor de unieke reserveringsprijs van ? 3.000. Het verschil in prijs met het hoogste bod is fiscaal aftrekbaar.Ook de fans van de Kat die niet aan het galadiner deelnemen, krijgen de kans om een kunstwerk te kopen en zo het Erasmusfonds te steunen. Via de telefoon kunnen ze namelijk een aankooporder plaatsen.