De Dag van de Zorg is een grootschalige opendeurdag en wil met een bundeling van krachten de sector in zijn volle omvang en diversiteit op de kaart zetten. Meer dan 160 voorzieningen uit zorg en welzijn in Vlaanderen openen hun deuren voor het grote publiek. Al die organisaties bieden die dag een interactieve tocht achter de schermen van de zorgsector met boeiende en interessante programma's gebracht door gepassioneerde medewerkers.

Dag van de Zorg wil een maatschappelijk draagvlak creëren voor de noden en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De toon is positief en assertief - de zorg is immers één van de belangrijkste sectoren (ook economisch en op het gebied van werkgelegenheid) en heeft een groot maatschappelijk belang voor alle mensen, jong en oud.

www.dagvandezorg.be/deelnemers.

De Dag van de Zorg is een grootschalige opendeurdag en wil met een bundeling van krachten de sector in zijn volle omvang en diversiteit op de kaart zetten. Meer dan 160 voorzieningen uit zorg en welzijn in Vlaanderen openen hun deuren voor het grote publiek. Al die organisaties bieden die dag een interactieve tocht achter de schermen van de zorgsector met boeiende en interessante programma's gebracht door gepassioneerde medewerkers. Dag van de Zorg wil een maatschappelijk draagvlak creëren voor de noden en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De toon is positief en assertief - de zorg is immers één van de belangrijkste sectoren (ook economisch en op het gebied van werkgelegenheid) en heeft een groot maatschappelijk belang voor alle mensen, jong en oud.www.dagvandezorg.be/deelnemers.