De watercollector voorziet verschillende delen van het gebouw van stromend water. Door het lek waren de technici verplicht om de centrale kraan af te sluiten zodat het kon gedicht worden. Een gespecialiseerde firma moest ter plaatse komen. Alles bij elkaar bleef de hinder voor de patiënten nog beperkt. In de getroffen gebouwen waren geen operaties gepland en de verpleging is de patiënten zelf water komen brengen. Zelfs de Civiele Bescherming werd ingeschakeld om na de middag grote bidons met water aan te voeren. Die werden over de verschillende afdelingen verspreid.

Het grootste probleem waren echter de toiletten. Doorspoelen was onmogelijk, alleen door manueel water in de toiletten te gooien konden die gespoeld worden. Tegen de avond verliep alles opnieuw naar behoren.

De watercollector voorziet verschillende delen van het gebouw van stromend water. Door het lek waren de technici verplicht om de centrale kraan af te sluiten zodat het kon gedicht worden. Een gespecialiseerde firma moest ter plaatse komen. Alles bij elkaar bleef de hinder voor de patiënten nog beperkt. In de getroffen gebouwen waren geen operaties gepland en de verpleging is de patiënten zelf water komen brengen. Zelfs de Civiele Bescherming werd ingeschakeld om na de middag grote bidons met water aan te voeren. Die werden over de verschillende afdelingen verspreid. Het grootste probleem waren echter de toiletten. Doorspoelen was onmogelijk, alleen door manueel water in de toiletten te gooien konden die gespoeld worden. Tegen de avond verliep alles opnieuw naar behoren.