Internationaal is deze dag al een tijdje ingeburgerd. Meer dan 14 landen nemen aan het project deel. In ons land zijn de 775 zorgvoorzieningen van Zorgnet-Icuro, maar ook de universiteiten, het Vlaams Patiëntenforum, de Vlaamse Vereniging van Hoofdartsen, het Wit-Gele Kruis en de ziekenfondsen op de kar gesprongen.

Meer dan 100 acties in de zorgsector werden aangekondigd. Projecten waarbij de wensen van de zorgvrager centraal staan. De zorgverleners hebben een extra tandje bij gezet. Zij waren herkenbaar met de speciale 'What matters to you'-sticker op hun kledij. In een aantal centra was de eerste WMTY-dag het startsignaal van initiatieven die in de instelling verankerd zullen worden.

Internationaal is deze dag al een tijdje ingeburgerd. Meer dan 14 landen nemen aan het project deel. In ons land zijn de 775 zorgvoorzieningen van Zorgnet-Icuro, maar ook de universiteiten, het Vlaams Patiëntenforum, de Vlaamse Vereniging van Hoofdartsen, het Wit-Gele Kruis en de ziekenfondsen op de kar gesprongen.Meer dan 100 acties in de zorgsector werden aangekondigd. Projecten waarbij de wensen van de zorgvrager centraal staan. De zorgverleners hebben een extra tandje bij gezet. Zij waren herkenbaar met de speciale 'What matters to you'-sticker op hun kledij. In een aantal centra was de eerste WMTY-dag het startsignaal van initiatieven die in de instelling verankerd zullen worden.