Het Sociaal Huis, het Huis van het Kind, het consultatiebureau van Kind en Gezin, de dienst Ambulante Gezondheidszorg, de vrijetijdsdiensten van de stad en de Opvoedingswinkel Noord-Limburg worden ondergebracht op de Rode Kruislaan. Maar het was onmogelijk om het oude gebouw modern, milieuvriendelijk en energiezuinig te maken. Daarom werd gekozen voor nieuwbouw.

Vanaf juli 2017 opent de nieuwbouw van het ZMK in Maaseik en dan verhuist ook de afdeling materniteit naar daar en komt het oude moederhuis leeg te staan. Vanaf dan worden de oude gebouwen van Maas en Kempen in Bree in fases afgebroken en vervangen door nieuwbouw.

Het Sociaal Huis, het Huis van het Kind, het consultatiebureau van Kind en Gezin, de dienst Ambulante Gezondheidszorg, de vrijetijdsdiensten van de stad en de Opvoedingswinkel Noord-Limburg worden ondergebracht op de Rode Kruislaan. Maar het was onmogelijk om het oude gebouw modern, milieuvriendelijk en energiezuinig te maken. Daarom werd gekozen voor nieuwbouw. Vanaf juli 2017 opent de nieuwbouw van het ZMK in Maaseik en dan verhuist ook de afdeling materniteit naar daar en komt het oude moederhuis leeg te staan. Vanaf dan worden de oude gebouwen van Maas en Kempen in Bree in fases afgebroken en vervangen door nieuwbouw.