Ludieke collecties, ook voor de ziekenhuizen, zijn 'in'. En er zijn zelfs Belgische nieuwkomers op de markt. De eerste collectie van Tack brengt ludieke operatiemutsjes van stof. Er zit zelfs een missie achter. "Wij dromen van ziekenhuizen en medische praktijken zonder rigide en afstandelijke atmosfeer, waardoor een noodzakelijke connectie met de patiënten mogelijk wordt. Stoffen operatiemutsen met print zien er niet alleen leuk uit, ze bestaan ook uit een duurzaam materiaal, waardoor je ze steeds kan hergebruiken. We zijn uniek in Europa."

"'Tack' is het Zweedse woord voor 'dankbaar'. We trachten met onze stoffen mutsjes spontaniteit en humor te injecteren in alle medische omgevingen. Daarbij zijn we ook dankbaar voor de natuur en willen wij bijdragen aan een propere toekomst door duurzaam om te springen met de producten die we gebruiken."

Ludieke collecties, ook voor de ziekenhuizen, zijn 'in'. En er zijn zelfs Belgische nieuwkomers op de markt. De eerste collectie van Tack brengt ludieke operatiemutsjes van stof. Er zit zelfs een missie achter. "Wij dromen van ziekenhuizen en medische praktijken zonder rigide en afstandelijke atmosfeer, waardoor een noodzakelijke connectie met de patiënten mogelijk wordt. Stoffen operatiemutsen met print zien er niet alleen leuk uit, ze bestaan ook uit een duurzaam materiaal, waardoor je ze steeds kan hergebruiken. We zijn uniek in Europa.""'Tack' is het Zweedse woord voor 'dankbaar'. We trachten met onze stoffen mutsjes spontaniteit en humor te injecteren in alle medische omgevingen. Daarbij zijn we ook dankbaar voor de natuur en willen wij bijdragen aan een propere toekomst door duurzaam om te springen met de producten die we gebruiken."