Bij de projecten die het voorbereidende traject doormaakten, was er behoorlijk wat twijfel gegroeid over de haalbaarheid. De projecten kloegen over het gebrek aan financiering, de bureaucratie en de wisselende plannen.

Het proefproject in Genk gooide de handdoek in de ring. Maar het ziet ernaar uit dat de andere toch allemaal doorgaan.De nieuwsbrief van Integreo (de website van de overheid met informatie over de proefprojecten) meldt immers dat 19 dossiers werden ingediend. Die worden weliswaar niet met name genoemd.

De dossiers worden nu beoordeeld door een gemengde jury, die tegen 18 december daarover rapporteert aan het Verzekeringscomité van het Riziv. Dat zou dan met ieder van de projectconsortia een contract afsluiten voor vier jaar.

Bij de projecten die het voorbereidende traject doormaakten, was er behoorlijk wat twijfel gegroeid over de haalbaarheid. De projecten kloegen over het gebrek aan financiering, de bureaucratie en de wisselende plannen. Het proefproject in Genk gooide de handdoek in de ring. Maar het ziet ernaar uit dat de andere toch allemaal doorgaan.De nieuwsbrief van Integreo (de website van de overheid met informatie over de proefprojecten) meldt immers dat 19 dossiers werden ingediend. Die worden weliswaar niet met name genoemd.De dossiers worden nu beoordeeld door een gemengde jury, die tegen 18 december daarover rapporteert aan het Verzekeringscomité van het Riziv. Dat zou dan met ieder van de projectconsortia een contract afsluiten voor vier jaar.