AK-Hospitals
© AK-Hospitals

AK-hospitals verschijnt viermaal per jaar - dat is de papieren tegenhanger van deze elektronische nieuwsbrief. AK-Hospitals elektronisch blijft u natuurlijk maandelijks ontvangen. De redactie van Artsenkrant/Le Journal de Médecin staat borg voor de relevantie en kwaliteit.

Omdat AK-Hospitals de vinger aan de pols wil houden, brengt het eerste nummer u een brandend actueel thema: innovatie in IT en cyberattacks, hoe beschermt u zich ertegen?

ICT speelt in ziekenhuizen een steeds grotere rol: voor de organisatie, de administratie, het beheer van medische gegevens, de communicatie,... Hoe doet u dat? Maar ook: hoe doet u dat veilig?

Maar AK-Hospitals hinkt niet op één been. De redactie ging een kijkje nemen in het chirurgisch dagziekenhuis. We hebben het over ziekenhuisarchitectuur: the state of the art. We gaan ook buiten de landgrenzen kijken. In Nederland, bijvoorbeeld, werkt men met ratings voor ziekenhuizen als betrouwbare investering.

De ziekenhuiswereld is in beweging. Roularta HealthCare volgt de sector op de voet. Met ons driemaandelijkste magazine, onze maandelijkse nieuwbrief en onze website helpen we u de nieuwste ontwikkelingen bij te houden.

AK-hospitals verschijnt viermaal per jaar - dat is de papieren tegenhanger van deze elektronische nieuwsbrief. AK-Hospitals elektronisch blijft u natuurlijk maandelijks ontvangen. De redactie van Artsenkrant/Le Journal de Médecin staat borg voor de relevantie en kwaliteit.Omdat AK-Hospitals de vinger aan de pols wil houden, brengt het eerste nummer u een brandend actueel thema: innovatie in IT en cyberattacks, hoe beschermt u zich ertegen?ICT speelt in ziekenhuizen een steeds grotere rol: voor de organisatie, de administratie, het beheer van medische gegevens, de communicatie,... Hoe doet u dat? Maar ook: hoe doet u dat veilig?Maar AK-Hospitals hinkt niet op één been. De redactie ging een kijkje nemen in het chirurgisch dagziekenhuis. We hebben het over ziekenhuisarchitectuur: the state of the art. We gaan ook buiten de landgrenzen kijken. In Nederland, bijvoorbeeld, werkt men met ratings voor ziekenhuizen als betrouwbare investering. De ziekenhuiswereld is in beweging. Roularta HealthCare volgt de sector op de voet. Met ons driemaandelijkste magazine, onze maandelijkse nieuwbrief en onze website helpen we u de nieuwste ontwikkelingen bij te houden.