De medewerkers die de dinsdag na Pasen aan het werk wilden gaan, zagen vrij snel dat er een en ander verdwenen was. Uit een eerste onderzoek zouden acht endoscopen meegenomen zijn. De endoscopen zelf kosten tussen de 15.000 tot 40.000 euro, de totale waarde van de diefstal zou tegen de 300.000 euro bedragen.

De speurders hebben onmiddellijk alle camerabeelden opgevraagd om de 72 uur dat de zalen gesloten hadden moeten zijn, te reconstrueren. Een ding is zeker: de dieven gingen zeer doelgericht tewerk. De endoscopen waren in twee kasten opgeborgen en enkel die twee kasten zijn opengebroken.

Het is niet de eerste keer dat er in een ziekenhuis ingebroken wordt en ook niet de eerste keer dat er doelgericht naar endoscopen wordt gezocht.

De medewerkers die de dinsdag na Pasen aan het werk wilden gaan, zagen vrij snel dat er een en ander verdwenen was. Uit een eerste onderzoek zouden acht endoscopen meegenomen zijn. De endoscopen zelf kosten tussen de 15.000 tot 40.000 euro, de totale waarde van de diefstal zou tegen de 300.000 euro bedragen.De speurders hebben onmiddellijk alle camerabeelden opgevraagd om de 72 uur dat de zalen gesloten hadden moeten zijn, te reconstrueren. Een ding is zeker: de dieven gingen zeer doelgericht tewerk. De endoscopen waren in twee kasten opgeborgen en enkel die twee kasten zijn opengebroken.Het is niet de eerste keer dat er in een ziekenhuis ingebroken wordt en ook niet de eerste keer dat er doelgericht naar endoscopen wordt gezocht.