Dirk Ramaekers kreeg midden november de leiding over de taskforce die het vaccinatie in goede banen moet leiden. Die taak blijkt nog moeilijk combineerbaar met zijn verantwoordelijkheden als medisch directeur.

Dokter Ramaekers gaat zich nu volledig inzetten om de pandemie te bestrijden. Vanaf 1 maart zal hij geen hoofdarts meer zijn maar zich helemaal toeleggen op het werk voor het coronacommissariaat.

Het bestuur van het Jessa Ziekenhuis bekijkt nu hoe ze zijn opvolging gaan regelen.

Dirk Ramaekers stelt dat hij het werk in Jessa bijzonder graag deed en dat hij het ziekenhuis dankbaar is voor de kans die hij kreeg.

Dirk Ramaekers kreeg midden november de leiding over de taskforce die het vaccinatie in goede banen moet leiden. Die taak blijkt nog moeilijk combineerbaar met zijn verantwoordelijkheden als medisch directeur. Dokter Ramaekers gaat zich nu volledig inzetten om de pandemie te bestrijden. Vanaf 1 maart zal hij geen hoofdarts meer zijn maar zich helemaal toeleggen op het werk voor het coronacommissariaat.Het bestuur van het Jessa Ziekenhuis bekijkt nu hoe ze zijn opvolging gaan regelen. Dirk Ramaekers stelt dat hij het werk in Jessa bijzonder graag deed en dat hij het ziekenhuis dankbaar is voor de kans die hij kreeg.