Else Tambuyzer heeft tien jaar ervaring bij het Vlaams Patiëntenplatform, zo leren we uit het persbericht dat de vereniging verspreidde. Eerst als beleidsmedewerker kwaliteit van zorg en geestelijke gezondheid. Later ook als coördinator van de vertegenwoordigers.

"In combinatie met haar theoretische kennis als licentiaat psychologie, master in de gezondheidswetenschappen en haar doctoraat over patiënten- en familieparticipatie in de geestelijke gezondheidszorg maakt deze ervaring van Else een directeur waarop we zullen kunnen bouwen", klinkt het.

Als aandachtspunten binnen haar voorzitterschap noemt ze in een filmpje "goed luisteren naar onze leden, inzetten op de levenskwaliteit van personen met een chronische aandoening, en samenwerken met partners en leden."

Het Vlaams Patiëntenplatform telt meer dan 115 aangesloten leden, allemaal patiëntenverenigingen. De vereniging heeft als voornaamste doel de levenskwaliteit van de patiënt en zijn omgeving te verbeteren.

Else Tambuyzer heeft tien jaar ervaring bij het Vlaams Patiëntenplatform, zo leren we uit het persbericht dat de vereniging verspreidde. Eerst als beleidsmedewerker kwaliteit van zorg en geestelijke gezondheid. Later ook als coördinator van de vertegenwoordigers."In combinatie met haar theoretische kennis als licentiaat psychologie, master in de gezondheidswetenschappen en haar doctoraat over patiënten- en familieparticipatie in de geestelijke gezondheidszorg maakt deze ervaring van Else een directeur waarop we zullen kunnen bouwen", klinkt het. Als aandachtspunten binnen haar voorzitterschap noemt ze in een filmpje "goed luisteren naar onze leden, inzetten op de levenskwaliteit van personen met een chronische aandoening, en samenwerken met partners en leden."Het Vlaams Patiëntenplatform telt meer dan 115 aangesloten leden, allemaal patiëntenverenigingen. De vereniging heeft als voornaamste doel de levenskwaliteit van de patiënt en zijn omgeving te verbeteren.