Op Hack4Health komen studenten, onderzoekers, zorgprofessionals en -verleners, vertegenwoordigers enz. twee dagen lang samen om toepassingen te ontwerpen, te ontwikkelen en te bouwen die het gezondheidszorgsysteem moeten innoveren en digitaliseren.

De ondersteunende partnerorganisaties hebben elk een 'uitdaging' voor de deelnemende teams waarrond zij kunnen werken: hack the hospital (medEmotion), hack the diagnosis(UCB) en hack homecare(Wit-Gele Kruis).

Inschrijven kan individueel of als team. Je kan deelnemen met een idee, of je laten inspireren door anderen. Je leert (nieuwe) businessmodellen kennen en leert te experimenten met prototypes.

Op het einde van het weekend pitchen de teams hun concept. De winnaar wint een ticket voor de Health RampUp van BlueHealth Innovation Centre (ter waarde van €4000), een incubatieprogramma.

Wie voorafgaand nog vragen heeft, kan die stellen tijdens een digitale sessie op 27 september.

Op Hack4Health komen studenten, onderzoekers, zorgprofessionals en -verleners, vertegenwoordigers enz. twee dagen lang samen om toepassingen te ontwerpen, te ontwikkelen en te bouwen die het gezondheidszorgsysteem moeten innoveren en digitaliseren. De ondersteunende partnerorganisaties hebben elk een 'uitdaging' voor de deelnemende teams waarrond zij kunnen werken: hack the hospital (medEmotion), hack the diagnosis(UCB) en hack homecare(Wit-Gele Kruis).Inschrijven kan individueel of als team. Je kan deelnemen met een idee, of je laten inspireren door anderen. Je leert (nieuwe) businessmodellen kennen en leert te experimenten met prototypes. Op het einde van het weekend pitchen de teams hun concept. De winnaar wint een ticket voor de Health RampUp van BlueHealth Innovation Centre (ter waarde van €4000), een incubatieprogramma.Wie voorafgaand nog vragen heeft, kan die stellen tijdens een digitale sessie op 27 september.