Hadewig De Corte vervangt dr. Patrick Gérard , die in het verleden reeds zeven jaar directeur was en 11 jaar medisch directeur. Enkele maanden geleden had hij de algemene en medische directie overgenomen op vraag van de Raad van Bestuur.

De nieuwe directeur heeft al heel wat ervaring. Zo was ze Chief Operating Officer (COO) bij Orpea Belgium, actief in woonzorgcentra, en uitgever Wolters Kluwer. Ze werkte ook bij het managementteam van BNP Parisbas Fortis.

Hadewig De Corte heeft o.a. hogere studies financiën gedaan (IAE) en een diploma ziekenhuismanagement van de Vlerick Business School op zak.

Van oorsprong Gentse, woont de perfect drietalige De Corte sinds enkele jaren in Brussel. Ze zegt uit te kijken naar deze nieuwe uitdaging.

De Kliniek Sint-Jan moet nog een nieuwe medisch directeur aanduiden. In afwachting daarvan, zorgt dr. Gérard voor een vlotte overgang.

Hadewig De Corte vervangt dr. Patrick Gérard , die in het verleden reeds zeven jaar directeur was en 11 jaar medisch directeur. Enkele maanden geleden had hij de algemene en medische directie overgenomen op vraag van de Raad van Bestuur.De nieuwe directeur heeft al heel wat ervaring. Zo was ze Chief Operating Officer (COO) bij Orpea Belgium, actief in woonzorgcentra, en uitgever Wolters Kluwer. Ze werkte ook bij het managementteam van BNP Parisbas Fortis. Hadewig De Corte heeft o.a. hogere studies financiën gedaan (IAE) en een diploma ziekenhuismanagement van de Vlerick Business School op zak. Van oorsprong Gentse, woont de perfect drietalige De Corte sinds enkele jaren in Brussel. Ze zegt uit te kijken naar deze nieuwe uitdaging.De Kliniek Sint-Jan moet nog een nieuwe medisch directeur aanduiden. In afwachting daarvan, zorgt dr. Gérard voor een vlotte overgang.