Half januari 2017 starten de eerste leveringen aan het Imeldaziekenhuis en het WZC Den Olm vanuit het Medisch Distributiecentrum van Hospital Logistics te Aarschot.

Imelda vzw neemt deze beslissing omdat ze streven naar een optimale inzet van hun beschikbare middelen. De nieuwe werkwijze dient de efficiency van hun processen te verhogen en is ook economisch de meest verantwoorde keuze.

Imeldaziekenhuis telt 502 bedden en het dagziekenhuis 94 bedden. WZC Den Olm biedt opvang aan 176 ouderen. Samen vormen zij een dynamische referentie in het Belgische zorgaanbod. Imelda vzw staat voor hartelijke, kwalitatieve, innovatieve en toegankelijke zorg in de ruime regio.

Hospital Logistics bekleedt sinds jaren een leidinggevende positie op het vlak van logistieke processen voor de medische wereld. De kerntaak van Hospital Logistics bestaat uit de bevoorrading van verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen vanuit één extern medisch distributiemagazijn.

Hospital Logistics staat voor innovatie, kwaliteitsverhoging en biedt maatwerkoplossingen aan zorginstellingen. Dit resulteert in een uniek totaal concept gericht op consolidatie van goederenstromen met kostenreducties én serviceverhoging tot gevolg.

Half januari 2017 starten de eerste leveringen aan het Imeldaziekenhuis en het WZC Den Olm vanuit het Medisch Distributiecentrum van Hospital Logistics te Aarschot.Imelda vzw neemt deze beslissing omdat ze streven naar een optimale inzet van hun beschikbare middelen. De nieuwe werkwijze dient de efficiency van hun processen te verhogen en is ook economisch de meest verantwoorde keuze.Imeldaziekenhuis telt 502 bedden en het dagziekenhuis 94 bedden. WZC Den Olm biedt opvang aan 176 ouderen. Samen vormen zij een dynamische referentie in het Belgische zorgaanbod. Imelda vzw staat voor hartelijke, kwalitatieve, innovatieve en toegankelijke zorg in de ruime regio. Hospital Logistics bekleedt sinds jaren een leidinggevende positie op het vlak van logistieke processen voor de medische wereld. De kerntaak van Hospital Logistics bestaat uit de bevoorrading van verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen vanuit één extern medisch distributiemagazijn.Hospital Logistics staat voor innovatie, kwaliteitsverhoging en biedt maatwerkoplossingen aan zorginstellingen. Dit resulteert in een uniek totaal concept gericht op consolidatie van goederenstromen met kostenreducties én serviceverhoging tot gevolg.