"De reacties van de mensen waren positief", zei directeur Hans Ramaekers naderhand. " We zijn we blij dat we dit gedaan hebben omdat het de uitgelezen kans was om de mensen uit de regio te laten zien hoe het ziekenhuis er uitziet."

De bezoekers konden een parcours aflopen en kregen per afdeling ook uitleg van het personeel. Ze konden ook een gesimuleerde operatie bijwonen.

Veel volk op de opendeurdag, en het kon er nog meer zijn maar een aantal bezoekers die de rijen zagen aanschuiven, haakten af.

"De reacties van de mensen waren positief", zei directeur Hans Ramaekers naderhand. " We zijn we blij dat we dit gedaan hebben omdat het de uitgelezen kans was om de mensen uit de regio te laten zien hoe het ziekenhuis er uitziet."De bezoekers konden een parcours aflopen en kregen per afdeling ook uitleg van het personeel. Ze konden ook een gesimuleerde operatie bijwonen.Veel volk op de opendeurdag, en het kon er nog meer zijn maar een aantal bezoekers die de rijen zagen aanschuiven, haakten af.