De bevolking spreekt nog steeds over de Kliniek van Izegem, vandaar dat de directie het belangrijk vond om de K centraal te plaatsen. De K betekent kwaliteitsvolle en veilige zorg.

De rode kleur staat nog steeds voor warme zorg aangeboden door onze medewerkers en artsen. De ronde bol staat voor samenwerking, de I voor informatie en de T voor toegankelijke zorg. Om dit verder te kunnen optimaliseren is er gestart met de reorganisatie van de schoonmaak en is de renovatie van diverse verpleegafdelingen, het onthaal en operatiezalen in een afwerkingsfase. Vanaf september sluit de campus Ten Bos en wordt de Sp-dienst en de G-dienst geïntegreerd in het algemeen ziekenhuis. De St Jozefskliniek van Izegem gaat nu voor JCI en heeft een samenwerkingsakkoord met netwerkpartner Az Groeninge. Dat is een beetje een vreemde beslissing, aangezien het nieuwe Deltaziekenhuis op amper 800 meter van de St-Jozefskliniek gesitueerd is.

De bevolking spreekt nog steeds over de Kliniek van Izegem, vandaar dat de directie het belangrijk vond om de K centraal te plaatsen. De K betekent kwaliteitsvolle en veilige zorg. De rode kleur staat nog steeds voor warme zorg aangeboden door onze medewerkers en artsen. De ronde bol staat voor samenwerking, de I voor informatie en de T voor toegankelijke zorg. Om dit verder te kunnen optimaliseren is er gestart met de reorganisatie van de schoonmaak en is de renovatie van diverse verpleegafdelingen, het onthaal en operatiezalen in een afwerkingsfase. Vanaf september sluit de campus Ten Bos en wordt de Sp-dienst en de G-dienst geïntegreerd in het algemeen ziekenhuis. De St Jozefskliniek van Izegem gaat nu voor JCI en heeft een samenwerkingsakkoord met netwerkpartner Az Groeninge. Dat is een beetje een vreemde beslissing, aangezien het nieuwe Deltaziekenhuis op amper 800 meter van de St-Jozefskliniek gesitueerd is.