Neirynck begon in 1982 in een klein ziekenhuis met 12 artsen en 300 personeelsleden. Van opleiding was hij verpleegkundige met een licenciaatsdiploma ziekenhuiswetenschappen. Hij werkte als student een tijd bij het Wit-Gele Kruis waar hij de thuiszorg van a tot z leerde kennen. Tijdens zijn studies ziekenhuiswetenschappen werkte hij als verpleger in het Sint-Andreasziekenhuis.

Toen hij in 1982 administratief directeur werd van het OLV van Lourdesziekenhuis in Waregem, was het ziekenhuis nog in handen van de zusters van het Geloof. Het ziekenhuis was op sterven na dood, maar na een zware reanimatie werd het uiteindelijk een regionaal ziekenhuis dat zijn sporen heeft verdiend.

Neirynck begon in 1982 in een klein ziekenhuis met 12 artsen en 300 personeelsleden. Van opleiding was hij verpleegkundige met een licenciaatsdiploma ziekenhuiswetenschappen. Hij werkte als student een tijd bij het Wit-Gele Kruis waar hij de thuiszorg van a tot z leerde kennen. Tijdens zijn studies ziekenhuiswetenschappen werkte hij als verpleger in het Sint-Andreasziekenhuis.Toen hij in 1982 administratief directeur werd van het OLV van Lourdesziekenhuis in Waregem, was het ziekenhuis nog in handen van de zusters van het Geloof. Het ziekenhuis was op sterven na dood, maar na een zware reanimatie werd het uiteindelijk een regionaal ziekenhuis dat zijn sporen heeft verdiend.