NIAZ-directeur Kees van Dun: "Het NIAZ is groot voorstander van kennisuitwisseling tussen zorginstellingen. We stimuleren dat met de NIAZ Jaarprijs 2017, waar zowel zorgprofessionals als Raden van Bestuur, patiënten en zorgconsumenten bij betrokken zijn. De winnaar ontvangt een plaquette en een cheque ter waarde van 10.000 euro. Maar in de praktijk wint iedereen: samen maken we de zorg beter."

Iedereen kan stemmen

De zestig voorbeelden staan vanaf 1 september 2017 op https://jaarprijs.niaz.nl. De hele maand september kunnen alle Nederlanders en Vlamingen stemmen op het idee van hun keuze. De tien hoogst gewaardeerde inzenders presenteren hun initiatief op de finale die op 21 november plaatsvindt. Een vakjury zal de initiatieven daar ook beoordelen.

NIAZ-directeur Kees van Dun: "Het NIAZ is groot voorstander van kennisuitwisseling tussen zorginstellingen. We stimuleren dat met de NIAZ Jaarprijs 2017, waar zowel zorgprofessionals als Raden van Bestuur, patiënten en zorgconsumenten bij betrokken zijn. De winnaar ontvangt een plaquette en een cheque ter waarde van 10.000 euro. Maar in de praktijk wint iedereen: samen maken we de zorg beter." Iedereen kan stemmen De zestig voorbeelden staan vanaf 1 september 2017 op https://jaarprijs.niaz.nl. De hele maand september kunnen alle Nederlanders en Vlamingen stemmen op het idee van hun keuze. De tien hoogst gewaardeerde inzenders presenteren hun initiatief op de finale die op 21 november plaatsvindt. Een vakjury zal de initiatieven daar ook beoordelen.