De wind heeft, eerder deze week, voor schade gezorgd. Dit keer deelde ook de kust in de klappen. Het nieuwe ziekenhuis AZ Sint-Jan campus Henri Serruys is nog lang niet af, maar de storm beukte er al genadeloos op in. Een tijdelijke stofwand op de nieuwe afdeling orthopedie kon de windstoten niet aan en belandde op een aantal patiënten die in de wachtzaal aan het wachten waren.

Even was er paniek, maar het personeel kon de mensen zeer snel bevrijden. Drie mensen werden - letterlijk om de hoek - even ter controle naar de spoeddienst gebracht. Eén patiënt moest er blijven. Hij was vooral zwaar geschrokken waardoor hij hyperventileerde. De overige patiënten werden naar de inkomhal gebracht.

De aannemer probeerde het euvel te herstellen, maar moest zijn toevlucht uiteindelijk zoeken tot een nieuwe constructie. De afdeling ging zeer snel opnieuw open en de patiënten konden gewoon opnieuw op consultatie.

De wind heeft, eerder deze week, voor schade gezorgd. Dit keer deelde ook de kust in de klappen. Het nieuwe ziekenhuis AZ Sint-Jan campus Henri Serruys is nog lang niet af, maar de storm beukte er al genadeloos op in. Een tijdelijke stofwand op de nieuwe afdeling orthopedie kon de windstoten niet aan en belandde op een aantal patiënten die in de wachtzaal aan het wachten waren.Even was er paniek, maar het personeel kon de mensen zeer snel bevrijden. Drie mensen werden - letterlijk om de hoek - even ter controle naar de spoeddienst gebracht. Eén patiënt moest er blijven. Hij was vooral zwaar geschrokken waardoor hij hyperventileerde. De overige patiënten werden naar de inkomhal gebracht. De aannemer probeerde het euvel te herstellen, maar moest zijn toevlucht uiteindelijk zoeken tot een nieuwe constructie. De afdeling ging zeer snel opnieuw open en de patiënten konden gewoon opnieuw op consultatie.